Informacje

Byliśmy na ekskluzywnych warsztatach kulinarnych w ramach Akademii Smaku Siemens w Warszawie, gdzie tematem przewodnim były: " Przyprawy i zioła: Szczypta smaku " W trakcie spotkania, nasza ekspertka Anna Krasucka, dietetyczka i założycielka Akademii Odżywiania dla Zdrowia „Pięć Smaków”, autorka popularnych artykułów o tematyce zdrowotnej, opowiedziała nam o  dobroczynnym wpływie na nasze zdrowie przypraw i ziół.

Dn 17.01.2014 mieliśmy przyjemność uczestniczyć w warsztatach kulinarnych w Warszawie pt "Zioła i przyprawy w kuchni" Spotkanie w Centrum Domowych Inspiracji Siemens.

Szef kuchni Akademii Smaku Siemens i tym razem przygotował dla uczestników warsztatów prawdziwą ucztę. Quiche z serem kozim, ziołami i karmelizowaną cebulą, aromatyczna zupa z soczewicy z krewetkami, kaczka z buraczkami w miodzie i deser czekoladowy z tymiankiem.

 

Pobierz E-magazyn z wszystkimi przepisami

Zobacz relację z warsztatów

Wszelkie prawa zastrzeżone | Regulamin | Kontakt

Nasza strona stosuje pliki cookies: - statystyk google analytics - w celu poznania preferencji odwiedzajacych oraz w celu poprawnego wyświetlania się strony. Dowiedz sie wiecej
Copyright 2011 Informacje - Przyprawy - Encykolopedia przypraw, informacje o przyprawach, zastosowanie przypraw. Powered by Joomla templates. All Rights Reserved.