Informacje
Byliśmy na ekskluzywnych warsztatach kulinarnych w ramach Akademii Smaku Siemens w Warszawie, gdzie tematem przewodnim były: " Przyprawy i zioła: Szczypta smaku " W trakcie spotkania, nasza ekspertka Anna Krasucka, dietetyczka i założycielka Akademii Odżywiania dla Zdrowia „Pięć Smaków”, autorka popularnych artykułów o tematyce zdrowotnej, opowiedziała nam o dobroczynnym wpływie na nasze zdrowie przypraw i ziół.
Dn 17.01.2014 mieliśmy przyjemność uczestniczyć w warsztatach kulinarnych w Warszawie pt "Zioła i przyprawy w kuchni" Spotkanie w Centrum Domowych Inspiracji Siemens.
Szef kuchni Akademii Smaku Siemens i tym razem przygotował dla uczestników warsztatów prawdziwą ucztę. Quiche z serem kozim, ziołami i karmelizowaną cebulą, aromatyczna zupa z soczewicy z krewetkami, kaczka z buraczkami w miodzie i deser czekoladowy z tymiankiem.
Pobierz E-magazyn z wszystkimi przepisami
Zobacz relację z warsztatów